Verslag van het treffen in Plaidt in Duitsland

4-5-6 juni was er een trike treffen in Plaidt een klein dorpje in de buurt van Koblenz,

Wij zijn er 2 jaar gelden ook geweest en dat was toen we op weg waren naar de Moesel voor deTFC vakantie, de sfeer was toen al geweldig dus hadden wij toen al besloten om weer een keer terug te gaan, dus op zaterdag ochtend vertrokken wij richting Duitsland, de weersverwachtingen waren zeer goed, de temperatuur bij vertrek 13 graden maar de beloften waren geweldig.

Plaidt is een klein plaatsje op de rand van de prachtige Eifel, de tocht daar naar toe had ik bewust gekozen dwars door de Eifel over mooie wegen en bewust niet over de "Autobahn".

In Roetgen vlug nog een tankstop gemaakt. De natuur is geweldig en het humeur en het weer werden er alleen maar beter op.

In Plaid aangekomen liep bijna iedereen in een zomerse outfit, maar ja wat wil je bij een temperatuur van 25 graden.  

Na aankomst de trike geparkeerd bij een paar bekenden en even lekker bijkletsen, daarna gingen wij op zoek naar andere bekenden, en die troffen wij dan ook her en der verspreid aan over het terrein. 

Het terrein is het plaatselijke park wat een hele week bezit is van de trikers, en tot nu toe nog altijd zonder problemen, en zo moet het ook.

Na al die begroetingen gingen wij op het treffen terrein kijken om wat foto's te maken en je ziet altijd weer aparte en mooie trikes, sleurhutten en klapwagens. 

Er waren diverse stands met kleding, onderdelen, etenswaren en ook een stand van Courage emt 2 trikes.

S'middags om 14.00 uur vertrokken naar schatting ruim 100 trikes voor een toertocht.

Wij hadden besloten om niet mee te rijden omdat de toertocht te laat terug zou zijn op het treffen terrein en wij daarna nog naar huis moesten, wilden wij wel meerijden dan moetsen wij, om dan niet laat thuis te komen, terug over "die autobahn"  en daar hadeen wij weinig zin in

Dus hadden wij besloten om met nog een ander Duits triker stel die net over de grens wonen bij Sittard, op tijd te vertrekken en dan via binnenwegen door de Eifel te toeren.Om 15.00 uur vetrokken wij dus richting huis en na onderweg gestopt te hebben bij een paar terrasjes waren wij om 19.30 thuis.

Een prachtig treffen, alles zeer goed geregeld met consumpties tegen zeer aangename prijzen, er waren volgens zeggen bijna 300 trikes aanwezig, maar er was toch nog plaats genoeg voor iedereen, alles bij elkaar een gezellige boel en ze hadden alles bijzonder goed voor elkaar.

Dus volgend jaar gaan wij zeker weer daar naar toe.

Groeten Cor en Henny