Verslag DTA najaarsrit 25 September 2011

 

De weervoorspellingen waren prima dus werd het plan gemaakt om zondags naar Haaften te gaan.

Daar had de DTA hun najaarsrit die werd gestart midden in het dorp bij een cafe op de markt, nou ja markt is wel een groot woord.  

Op de site van de TFC las ik dat er meerdere TFC leden ook naar Haaften wilden, ik weet alleen niet of ze voor de rit of voor ons gingen, maar ja dat zal wel altijd een vraag blijven.

Om 8.40 uur vertrokken wij bij een temperatuur van 8 graden, best fris maar de zon begon al door te komen en ter hoogte van Geleen was op de digitale thermometer van DSM al te zien dat het 10 graden was, dus het ging de goede kant op of de thermometer was aan de optimistische kant, het voelde wel koud aan.
Onderweg nog even een stop gemaakt en een broodje gegeten kwamen wij tegen 10.45 uur in Haaften aan waar het met de temperatuur al behoorlijk de goede kant uit ging

In Haaften was het al gezellig druk, ook daar kwamen wij diverse bekenden tegen, na een kwartier kwam ook de delegatie van de TFC aan dus werd er stevig begroet en bijgekletst.

Tegen 11.45 uur begon de toertocht door een prachtige omgeving met naar schatting ruim 70 trikes, de tocht ging door pittoreske dorpjes, langs landerijen, over smalle weggetjes en langs veel water.

Tegen 14.00 uur kwamen wij weer terug in Haaften.

Je kon meedoen met de barbecue maar wij gingen liever naar huis, omdat het nog vroeg was zijn wij hoofdzakelijk via proviciale wegen gereden en waren om 16.45 weer thuis.

Het was een zeer geslaagde dag met prachtig weer en gezellige trikers.

 

Tot een volgende keer     

 

Limbotrikers

Cor en Henny