Op bezoek bij Courage trikes

Courage trikes heeft afgelopen zaterdag 08-mei een open dag gehouden in hun bedrijf te Valkenswaard.

De weersverwachtingen waren nu niet zo echt geweldig om direct met de trike te gaan, maar na een paar telefoontjes waren er toch een aantal uit de regio Limburg/Duitsland die interesse hadden om mee te gaan, dus werden de afspraken gemaakt

Henny kon niet mee en om 10.30 uur vertrok ik met nog een andere triker vanuit Voerendaal opweg naar Valkenswaard een stuk verder sloten er nog 2 trikes uit Duitsland bij ons aan.

We reden een mooie route via BelgiŽ en onderweg werd nog even gestopt voor een Cappuccino

Daar om 12.30 uur aangekomen was het nog niet erg druk maar ja het was nog vroeg maar toch waren er al bekende gezichten te zien.

Binnen stonden 5 Courage trikes en buiten 1 stuks, de trikes waren allemaal verschillend, 2 trikes waren verkocht en een daarvan was verkocht aan ons voormalig TFC lid Tea, een zilvergrijze uitvoering met van alle gemakken die je bedenken kan voorzien.

De eigenaar; Gerard Ardriaans vertelde voluit over de diverse uitvoeringen, er stonden diesel en benzine uitvoeringen en tevens het nog niet afgebouwde proto type van de 3 zitter. 

Het voordeel van een trike op diesel is dat de wegenbelasting en de belasting toeslag niet voor trikes geld dus je rijd enorm goedkoop

Er kwamen steeds meer mensen kijken maar wel bleek dat wij tot dat moment de enigste waren die met een trike waren gekomen, tegen 2 uur gingen wij weer op pad omdat wij nog een hele tour hadden uitgezet in het Belgische land.

Op moment van vertrek kwam Tea en Jan aan lopen om toch nog even naar haar trike te komen kijken, deze trike zal de komende week worden afgeleverd.

In BelgiŽ werd gestopt om nog wat Belgische specialiteiten naar binnen te werken (Friet met mayo) en in Maaseik werk op de markt geparkeerd om van een kopje Cappuccino te genieten

Al met al een leuke en gezellige tocht, wel wat aan de koude kant maar wij hebben het droog gehouden en de laatste kilometers zelfs even de zon mogen zien.

Nieuwsgierig kijk ook eens op: www.courage-trike.nl

Cor