Verslag Boss Trikes open dagen 2011 te Weert

 

Zondag ochtend vertrokken wij naar de Boss Trikes open dagen in het Limburgse Weert

Om 10.30 uur vertrokken wij naar Weert, 

Wij  zijn via BelgiŽ naar Weert gereden en de Belgen hadden maar direct een behoorlijke omweg in petto maar het was droog en anders waren wij er al binnen 45 minuten.

Na een kleine1.5 uur rijden kwamen wij aan en waren er al een aantal trikers aanwezig, jammer genoeg nog niet zo druk als voorgaande jaren, de rit heen was nogal aan de koude kant en er stond een stevig briesje,

Ook op de zaterdag bleek het niet zo druk geweest te zijn maar dat had misschien te maken met het koninklijke bezoek aan Weert, en dan stikt het van de Politie en zijn er overal wegomleggingen aangegeven. en daar had misschien niet iedereen zin in.

Op de omringende parkeerplaatsen van de buur bedrijven werden de trikes' geparkeerd,

Wij gingen natuurlijk ook even tussen de trikes op de parkeerplaatsen kijken en overal kwam je oude bekenden tegen, sommige wat kaler, sommige wat dikker, sommige een stuk slanker en sommige wat grijzer maar allemaal vol enthousiasme, voor buitenstaanders herbergt het trike volk rare snuiters, maar allemaal met de zelfde hobby en het hart op de juiste plaats.

Daarna eens even binnen gaan kijken en dat is ieder keer weer een belevenis, Boss Trikes maakt nergens een geheim van en je mag overal kijken.

Binnen stond natuurlijk de nieuwste telg; de TT3 te blinken, tevens een Boss trike met een Harley blok en een nieuwe blauwe Boss trike met een wel zeer apart stuur.

Buiten stonden standjes met spulletjes en voor de inwendige mens was goed gezorgd.

Bezoekers die nog geen trike ervaring hadden werden door 1 triker en 1 trikster rondgereden, wat voor velen een geweldige ervaring moet zijn geweest, en wie weet komen hier wel nieuwe trikers uit voort.

Om een uur of twee na een laatste drankje en hapje zijn wij ook naar richting Zuid Limburg gegaan, maar wel met een flinke omweg via BelgÔe en Duitsland, ja ja dat is mogelijk in het zuiden des lands.

Om 17.30 uur kwamen we thuis, een geslaagde dag met een perfect weertje, dat pakken ze ons niet meer af.

Het was weer een prima georganiseerd evenement

Groeten van de LIMBOTRIKERS

Cor en Henny