Verslag 27 juni 2010.

Zaterdagmiddag de trike opgepoetst na de Duitsland trip, en dat was wel even nodig. 

Zondagmorgen bijtijds opgestaan en de laatste dingen pakken voor vandaag de Trike uit de stalling, en na een bak koffie richting eerste afspreekpunt op de kop van de Houtribdijk, daar stonden Ter en Ina al klaar, nu nog even wachten op Ruud, Alie en Pieter, nadat deze ook waren gearriveerd konden we ons klaarmaken voor de rit naar het volgende afspreekpunt. Vlak voor wij vertrokken kwamen er nog drie trikes voorbij, van de west friesland groep., deze gingen waarschijnlijk ook genieten van het mooie weer.

Wij op weg naar Elburg, bij Lelystad kwamen we Wout en Elly tegen deze gingen waarschijnlijk naar Wieringerwerf op Wielen. Het weer was perfect en aangekomen in Elburg stonden Annie en Teun daar al, diverse kleding uitgetrokken en bij getankt. De rit werd begonnen, en deze ging over hele leuke weggetje en mooie bosgebieden, we zagen een heleboel dingen.

Wij waren zeker niet de enige die van deze dag gebruik wilde maken, wij kwamen anderen trikers tegen, oude auto's een groep lelijke Eenden rijder tegen, al met al en zeer geslaagde dag. Tussen de middag een bak koffie of een ijsje genuttigd bij een campingboerderij , daar hoorde wij op een gegeven moment rare geluiden, maar dit bleek Ter te zijn, wat een varken. Na een drie kwartier daar vertrokken richting IJssel, weer hele mooie delen van Gelderland. Pontje gepakt naar de overzijde, zwemmen vonden we te ver.

Rond drie uur gestopt bij een eettent in het bos, hier hadden ze lekkere ijs, broodjes en nog veel meer, hier hebben we ook weer genoten. Nu het laatste stuk naar Elburg waar het erg druk was, dan maar uitwijken naar 't Harde om te genieten van het avondeten, dit duurde wel even maar lekker gegeten. Na het eten gingen Annie en Teun richting Appelscha, en wij richting Enkhuizen. Bij Lelystad even wat warme kleding aan getrokken, en de dijk over. Bij Enkhuizen ging ieder zijn eigen kant op.

Wij waren om tegen tienen thuis, de trike de stalling in en de mail box na kijken en ja hoor Cor en Henny hadden de foto's en ritverslag al verstuurd, dus ik hoefde mij nog niet te vervelen. Nu alles verwerken en op de site zetten.

Wij hopen dat iedereen genoten heeft van deze mooie dag, wij hebben dat zeker gedaan. Kom nu maar op met de hittegolf.

Groetjes Bob.